Podcastit - kuunteletko, tykkäätkö?

Autokoulu, Diy, Ekologisuus, Eläimet, Halloween, Harrastukset, Joulu, Juhannus, Juhlat, Kasvisruoka, Kokkailu, Liikunta, Loma, Luonto, Matkat, Mopot, Osallistu, Pääsiäinen, Politiikka, Raha, Reseptit, Ripari, Roolipelit, Ruoka, Ruokavalio, Sisustus, taide, Urheilu, Uusivuosi, Uutiset, Vappu, Ystävänpäivä.

Valvojat: Admin, Iguessimhuman, Asiallinenihminen

Podcastit - kuunteletko, tykkäätkö?

ViestiKirjoittaja Barefootbandit » 03.02.2021 01:10

Podcastit ovat nousussa. Ovatko ne sinulle ihan vieras juttu vai oletko niiden suurkuluttaja? Onko sinulla jokin erityinen paikka ja aika, missä podcasteja kuuntelet - lenkillä, nukkumaan mennessä?'

Moni muun muassa Areenassa näkyvä podcast näyttää perin epäkiinnostavalta, mutta ne, joita kuuntelen, ovat minulle antoisampaa kuin musiikin kuuntelu.
Olen kuunnellut puolitoista jaksoa Kirjeitä veljelleni, jossa on Vincent Van Goghin kirjeitä veljelleen Theolle, joka oli hänelle aina läheinen, ja syy, etten ole kuunnellut enempää, on, että sitä on ollut niin ihana kuunnella, että haluan etsiä täydellisen rauhallisen hetken sen kuunteluun.
Kukapa ei Jäljillä-podcastista pitäisi - siinä esitellään monenlaisia rikostarinoita perehtyneeseen sävyyn. Siitä voisi tykätä, vaikkei aiheesta erityisen kiinnostunut edes olisi.
Aristoteleen kantapää - ohjelma niille, joilta sujuu suomen kieli kuin vettä vaan, on tainnut alkujaan olla radio-ohjelma, mutta nyt verkossa kuunneltavissa.

Onko jokin podcast ollut pettymys - toimittaja oli ärsyttävä, puhui vieraiden päälle tai muuta? Kuuntelin joskus jonkun rock-muusikon vetämän podcastin elokuvagenrestä, josta sen enempää hänellä kuin vieraallakaan ei vaikuttanut olevan juuri tietoa, ja he vain höröttelivät, että onpas huono tämä meidän ohjelma. Se ihan selkeästi laskee kuulijan korvassa pisteitä, kun ei ole arvostusta omaa tekemistä kohtaan.

Jos sinä tekisit podcastia, mimmoista podcastia tekisit?
Petoksella on jalat lyhyet.
Avatar
Barefootbandit
 
Viestit: 15
Liittynyt: 02.02.2021 19:18

Re: Podcastit - kuunteletko, tykkäätkö?

ViestiKirjoittaja Asiallinenihminen » 03.02.2021 16:57

tulee yleensä kuunneltua illalla
Avatar
Asiallinenihminen
Ylläpitäjä
 
Viestit: 40
Liittynyt: 24.12.2020 09:30

Re: Podcastit - kuunteletko, tykkäätkö?

ViestiKirjoittaja Tulisydän » 09.02.2021 17:04

En oo kuunnellut ikinä.
Avatar
Tulisydän
 
Viestit: 31
Liittynyt: 25.12.2020 11:11


Paluu Vapaa aika

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron